Прокуратура Волинської області закрила кримінальне провадження за фактом блокування військової частини внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ у Луцьку.

Як повідомляє прес-служба наглядового відомства, справу закрито в понеділок, 17 лютого.

«Прокуратура Волині виконала вимоги Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», - підкреслили в прес-службі.

Як повідомляв ForUm, генеральний прокурор України Віктор Пшонка 16 лютого повідомив про набуття чинності з 17 лютого 2014 Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань». Закон передбачає звільнення від кримінальної відповідальності і покарання осіб, які скоїли в період з 27 грудня 2013 року по 2 лютого 2014 злочини, передбачені статтею 1 цього закону, закриття відповідних кримінальних проваджень, а також звільнення від адміністративної відповідальності осіб, до яких застосовано адміністративний арешт.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122