Унаслідок ДТП на автодорозі П'ятигори-Тетіїв Київської області загинув громадянин Російської Федерації, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Київській області.

«Сьогодні опівночі до чергової частини Тетіївського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 52-річного місцевого жителя про те, що на автодорозі П'ятигори-Тетіїв сталася дорожньо-транспортна пригода», - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що водій, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, не впорався з керуванням і з'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Унаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці пригоди. Ним виявився громадянин Російської Федерації, уродженець Тетіївського району, який прилетів в Україну в гості до батька.

За цим фактом слідчим відділенням Тетіївського РВ ГУМВС України в Київській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

252