У Луганську співробітники міліції виявили у міському храмі мешканку Полтави з неповнолітнім сином, яких у 2012 році оголосили зниклими безвісти, повідомили в прес-службі Луганського міського відділу ГУМВС у Луганській області.
 
Згідно з повідомленням відомства, співробітники міліції виявили жінку з сином минулого тижня на території храму Святого Великомученика і цілителя Пантелеймона при обласному онкологічному диспансері Луганської Єпархії Московського Патріархату.
 
 
 
Встановлено, що жінка разом із сином пішла з дому ще два роки тому. Причиною відходу стала неблагополучна обстановка в сім'ї: чоловік, який зловживає алкоголем, часто бив свою дружину при дитині.

«Не витримавши катувань, молода жінка вирішила поїхати в Києво-Печерську лавру. Там, поспілкувавшись з насельниками монастиря та їхнім настоятелем отцем Захарієм, була благословлена на відвідання храмів і монастирів України. Так, разом із сином вона побувала в Нікольському, Касперівському, Святогірському монастирі, а 26 січня приїхала в Луганський храм, де з благословення отця Андрія вона виконувала різні послухи і проживала зі своїм сином», - повідомили в прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210