Севастопольські міліціонери затримали зловмисників, які пограбували ювелірний магазин.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю міськуправління МВС, заява про крадіжку з ювелірного магазину, розташованого в центрі міста, надійшла до правоохоронців уночі.

Магазин перебував під охороною, але, незважаючи на це, зловмисники встигли винести кілька лотків з ювелірними прикрасами, всього 84 найменування, завдавши збитків на суму понад 265 тисяч грн.

«Це свідчить про те, що зловмисники дуже добре готувалися до крадіжки, продумали спосіб проникнення в магазин, особливості роботи сигналізації, знали, де розміщуються ювелірні вироби, шляхи відходу, - розповів начальник УМВС України в м. Севастополі Олександр Гончаров. - Співробітники міліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів, але затримати підозрюваних пзагарячими слідами не вдалося. Незабаром нами була отримана інформація, що в одному із ломбардів зловмисники здали золоті вироби, викрадені з ювелірного магазину».

У результаті проведеної оперативної комбінації підозрювані були затримані. Ними виявилися раніше судимі жителі Севастополя 1988 та 1984 р.н.

Також було встановлено, що зловмисники причетні ще до 11 крадіжок. Найчастіше вони скоювали крадіжки з офісів та магазинів. Спосіб вчинення завжди вибирали один і той самий, зламували ролет або склопакет і потрапляли всередину, забирали техніку, гроші. Також на їхньому рахунку викрадення автомобіля і крадіжка з авто.

Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України та ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Досудове слідство триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

135