Початок дії закону про амністію дозволяє сподіватися на те, що суспільний компроміс в Україні буде знайдено. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій заявив народний депутат від фракції Партії регіонів, представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

«Відсьогодні закон про амністію почав діяти. Це наша спільна перемога, яка дозволяє сподіватися, що суспільний компроміс можливий. Ми показали, що здатні зберегти країну і мир у державі», - підкреслив він.

За його словами, відповідальність за майбутнє України лежить на кожному представникові влади.

«Глава держави вважає, що народні депутати повинні об'єднатися для роботи над подальшим розвитком України. На цьому тижні основне завдання - це відновлення законотворчих функцій парламенту. Не можна ставити розгляд соціально важливих законопроектів і призначення нового уряду в залежність від досягнення політичних домовленостей. Глава держави сподівається на плідну роботу нардепів заради політичної та економічної стабільності країни», - підсумував Мірошниченко.

Нагадаємо, 16 лютого активісти євромайдану звільнили будівлю Київської міської державної адміністрації.

Закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» стосовно осіб, які вчинили протиправні дії з 27 грудня 2013 року по 2 лютого 2014-го набув чинності.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

99