У Дніпропетровську відбулася регіональна нарада, на якій представники Мінагрополітики, галузевих асоціацій та виконавчої влади, а також науковці обговорили актуальні питання напередодні польових робіт.

Нарада пройшла під головуванням заступника міністра аграрної політики і продовольства Валерія Давиденка. У ній взяли участь провідні вчені, представники галузевих асоціацій, Мінагрополітики і виконавчої влади з 11 областей - Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської та Криму.

Учасники наради обговорили стан підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт та весняний догляд за посівами озимих в умовах нинішнього року, ознайомилися з сучасними науковими досягненнями в селекції і насінництві, сучасними технологіями вирощування і т.п.

За словами Давиденка, питання підготовки аграріїв до своєчасного проведення комплексу весняно-польових робіт контролюється на найвищому рівні. Тому такі регіональні наради охоплять всі регіони України. Вони сприятимуть обміну необхідною інформацією, координації роботи аграріїв, забезпеченню необхідними ресурсами і т.д.

Ще одним важливим питанням, яке розглянули на нараді за дорученням міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка, було забезпечення стабільної цінової ситуації на продовольчому ринку.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

310