Упродовж 16-17 лютого в столиці тричі виникали пожежі в транспортних засобах, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Києві.

Перший виклик про загоряння автомобіля надійшов 16 лютого о 00:36 у Дніпровському районі міста. На проїжджій частині дороги по вул. Ентузіастів, 25 у припаркованому мікроавтобусі Opel Vivaro виникла пожежа.

На ліквідацію пожежі прибули рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини Дніпровського району. Через 20 хвилин пожежу було ліквідовано. Вогнем пошкоджено моторний відсік, колесо, лобове скло, фару, салон, панель приладів мікроавтобуса.

Наступна пожежа виникла о 15:56 у Подільському районі міста. На території гаражного кооперативу «Чайка» по вул. Новокостянтинівській загорілася машина Chevrolet Aveo. О 16:27 подільські рятувальники ліквідували полум'я, що пошкодило моторний відсік, лакофарбне покриття, лобове скло, панель приладів і передні колеса автотранспорту.

Крім того, 17 лютого о 3:15 печерські рятувальники виїхали на гасіння пожежі, що сталася в моторному відсіку авто Mitsubishi Lancer, припаркованого на узбіччі проїжджої частини дороги на вул. Підвисоцького, 18. О 3:29 столичні рятувальники ліквідували загоряння. Вогонь пошкодив моторний відсік, бампер, ліве підкрилок і ліве переднє колесо легковика. Причини загорання та матеріальні збитки, завдані вогнем, встановлюються. Загиблих і постраждалих немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

130