Політична криза в Україні може перерости в економічну, якщо парламент знову не почне працювати. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час погоджувальної ради заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Партія регіонів вважає, що тривала політична криза ризикує перерости в економічну кризу. Якщо ми не налагодимо чітку роботу парламенту, ми повинні розуміти. Що відповідальність за можливі наслідки нестимуть і більшість, і опозиція», - сказав він.

Також він підкреслив, що Рада не приймала законопроекти з 19 грудня. «Не виходить так, що 19 грудня ми прийняли останній проект закону, потім 2 місяці фактично не працюємо і розповідаємо казки. А коли переходимо в площину практичного вирішення, то виявляється, що ніяких пропозицій немає», - зазначив глава фракції.

За його словами, накопичилося багато законопроектів, які парламент повинен розглянути найближчим часом. «Накопичилося більше 2 тисяч питань, які вносили депутати, Президент та уряд. Ми категорично проти підходу, коли через невміння лідерів фракцій домовитися, заблокована робота всього парламенту, і наполягаємо, щоб незалежно від переговорів, парламент все-таки продовжував працювати», - резюмував глава фракції.

Тетяна Григор’єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

109