У Херсоні психічнохворий хлопець вдарив сокирою по голові 7-річну сестру, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю МВС.

У Комсомольський районний відділ міліції звернулися жителі селища Комишани і повідомили, що у приватному будинку виявили 7-річну дитину, на голові якої були численні рубані рани.

Дівчинку госпіталізували. Встановлено, що сім'я неблагополучна. Батько півроку тому пішов з родини, матір одна виховує п'ятьох дітей, троє з яких мають вади розвитку. Потерпіла дівчинка - інвалід, вона хвора на церебральний параліч.

У день трагедії дівчинка зі старшим 20-річним братом залишилися вдома самі. Матір пішла за дровами. Попередньо встановлено, що з якоїсь причини хлопець розлютився на молодшу сестру, схопив сокиру і вдарив її. Коли решта дітей повернулися додому і побачили жахливу картину, побігли до сусідів за допомогою.

З'ясувалося, що хлопець ніде не навчається і не працює, він душевнохворий, регулярно проходить лікування у психіатричній лікарні.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості кримінального провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Підозрюваному призначена психіатрична експертиза. Зараз він перебуває у спеціалізованому лікувальному закладі.

Медики борються за життя постраждалої дитини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

252