Однією з версій загибелі чоловіка, тіло якого виявлено в автомобілі, що згорів між селами Червоний Яр та Івангород під Запоріжжям, є самогубство, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю облуправління міліції.

Інформація про займання автомобіля надійшла у Запорізький райвідділ 13 лютого.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За однією з версій слідства, загиблим є власник автомобіля. Проте наразі особу загиблого достовірно не встановлено, триває відповідна експертиза.

При вивченні слідством особи власника автомобіля, його дружина зазначила, що про участь чоловіка в будь-яких протестних рухах їй невідомо.

«Водночас слідство з'ясувало, що незадовго до вищезгаданих подій родичам власника автомобіля стало відомо про наявність у нього заборгованості за кредитними зобов'язаннями перед кількома банками. Чоловік перебував у пригніченому стані й висловлював наміри про самогубство. Тому і ця версія перевіряється слідством», - повідомили у міліції.

Під час огляду на місці події інших пошкоджень автомобіля, крім термічних, не виявлено. Експерти з'ясовують причину, місце виникнення та шляхи поширення полум'я.

Хід розслідування цієї кримінальної справи перебуває під контролем керівництва ГУМВС України у Запорізькій області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200