Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків із 7 по 14 лютого.

«Настав той час, коли ми повинні подивитися, насамперед, на нашій землі один одному в очі і сказати, про що ми мріємо. Якщо сьогодні перемир'я, то за перемир'ям повинен бути мир», - Президент Віктор Янукович про проголошення Дня національного примирення.

«Якщо літак «Україна» зараз у турбулентності, то на його борту як бізнес, інвестори, так і представники влади. Незалежно від того, чи відбудеться зміна екіпажу, курс повинен залишитися незмінним», - в.о. міністра доходів і зборів Олександр Клименко про зміну складу Кабінету Міністрів.

«Моя «формула» завжди складалася з того, що, по-перше, потрібно бути послідовним. По-друге, потрібно бути відповідальним. І по-третє, - залучати на цьому шляху однодумців. І завжди прагнути до успіху», - Президент Віктор Янукович про формулу подальшого економічного та суспільного розвитку України.

«Сьогодні дуже важливо повернути довіру до Міністерства внутрішніх справ. Адже це люди, які щодня захищають наш спокій і мир в країні», - регіонал Юрій Мірошниченко про те, що майбутній глава МВС повинен користуватися довірою суспільства.

«Народ, якому Господь послав у похмурі часи закріпачення України такого великого генія, цей народ вже ніколи не має права звернути на обхідні дороги зі шляху національного відродження і Божої заповіді», - Президент України Віктор Янукович про важливість збереження незалежності України і її національного відродження.

«Це не PR-кампанія. І, звісно, Майдан контролюватиме цей уряд», - нардеп від «Батьківщини» Олександр Турчинов про те, що опозиція готова сформувати уряд фахівців.

«Зараз заходити в уряд - це політичне самогубство. Але на вагах або доля всієї країни, або доля кількох політиків», - лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк про входження опозиціонерів в уряд.

«Повернення до Конституції 2004 року неконституційним способом - це авантюра», - регіонал Володимир Олійник про повернення до Конституції 2004 року.

«Країна стоїть на межі розколу і розвалу, а СБУ не просто невинно спостерігає за цією картиною з боку, але й займається «полюванням на відьом» у Криму», - регіонал Вадим Колесніченко про відкриття СБУ кримінального провадження відносно кримських депутатів у зв'язку з нібито підготовкою до посягання на територіальну цілісність України.

«Я підніматиму питання про те, щоб співробітникам «Беркута», які брали участь безпосередньо в захисті державних будівель у Києві та інших регіонах, привласнили статус учасників бойових дій», - голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін про бійців спецпідрозділу «Беркут».

«Україна як держава тріщить по швах», - екс-президент Леонід Кучма про необхідність якнайшвидшого повернення до Конституції в редакції 2004 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

4646