Експерт Олександр Охріменко вважа заяви опозиції про проведення масштабного всеукраїнського страйку політичною риторикою. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі каналу БТБ.

Охріменко розкритикував лідерів опозиції за непродумані заяви і назвав їх безглуздими. «Коли політики з опозиції кажуть: «Давайте зробимо страйк», це викликає подив. А хто фінансує політиків? Це все одно, що Кличко сказав своїм спонсорам або олігархам, які дають йому гроші на революцію: «Припиніть роботу!» Це взагалі неможливо! Що б він не говорив, він залежить від олігархів, які володіють підприємствами, портами, складами. Вони страйкувати не можуть. Тому його заклик: «Давайте страйкувати» - це абсолютно безглузда ситуація. Я розумію, що це - просто політична риторика», - сказав Охріменко.

На підтвердження своєї думки він наводить незначну участь громадян упопереджувального страйку.

«Навіть та інформація, яка була, - це навіть смішно читати. Там 100 людей вийшло ... Я так розумію, це безробітні, які й так не працювали. Крім того, кілька продавців ринків на Західній Україні вийшли, невідомо проти кого страйкували і незрозуміло за що. Я так розумію, вони вийшли на кілька годин, після цього повернулися на робочі місця...», - зазначив він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239