Звільнення учасниками протесту будівлі київської мерії свідчить про наявність компромісу в рамках політичного класу. Таку думку висловив політичний експерт Володимир Цибулько.

«Це дуже оптимістична інформація. Мітингувальники мають розуміти свої запити, але й поважати потреби інших громадян. Цей крок свідчить про наявність компромісу не тільки в рамках політичного класу, але це також хороший сигнал суспільству про те, що протистояння рано чи пізно закінчуються і нам треба будувати країну після Майдану», - сказав він.

Експерт переконаний, що якщо в короткий термін будуть виконані всі параметри закону про амністію, у суспільстві настане загальнонаціональний діалог.

Після цього, на думку політолога, влада й опозиція зможуть перейти від політичних протистоянь до обговорення місця України в світі.

«Тоді ми зможемо поговорити про наше місце у світовому ринку розподілу праці, цікаві для України зовнішньополітичні об'єднання. Або, можливо, нам потрібно пожити без якихось наднаціональних союзів, а для самих себе», - додав Цибулько.

Як повідомлялося, сьогодні розпочалася підготовка до евакуації протестувальниками з київської мерії.

Вони почали збирати речі й обмундирування для того, щоб переїхати в Український дім.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261