У четвер, 13 лютого, ввечері в одному з донецьких кафе стався конфлікт за участю журналістів.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області, для встановлення обставин у Ворошиловський райвідділ міліції запросили 21 людину, тобто всіх учасників конфлікту. Затриманих немає.

Як з’ясувалося, у кафе проходила зустріч мешканців Донеччини з громадськими активістами, які прибули з інших міст України, зокрема Івано-Франківська та Києва. У цей час стався конфлікт між учасниками заходу та жителями Донецька, які не були запрошені на зустріч.

У результаті в міліцію надійшло 8 звернень: 6 - від учасників зустрічі, 2 - від їхніх опонентів. Всі вони внесені до журналу єдиного обліку Ворошиловського РВ Донецького МУ. Під час перебування в міліції ні в кого з учасників подій видимих тілесних ушкоджень не було.

За всіма заявами проводиться перевірка.

Попередня кваліфікація події - хуліганські дії. Не виключається і версія про спробу провокації.

Як пише «Новини Донбасу», на кафе «Клевер хаус» напали 30 невідомих молодиків. Там проходила зустріч громадського активіста Олександра Солонтая з жителями міста. Нападники нібито розбили усередині приміщення обладнання, меблі та побили людей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

376