Україна не підтримала заклик лідера «УДАРу» Віталія Кличка до проведення страйку. На це звернув увагу народний депутат України, перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«До заклику «УДАРу» провести сьогодні хоча б на годину страйк, прислухалася Європа. Зупинилася Німеччина, оголосивши страйк, на підтримку Кличка (в якого є посвідка на проживання в цій країні)... Америка також його підтримала...», - звернув увагу політик.

«І варто було б злякатися, що це призведе до поглиблення світової економічної кризи, що таке простоювання світової економіки обернеться негативом для всіх, у тому числі і для України. Але от що дивно: єдина країна, яка не підтримала заклик Кличка, не зупинилася і працює, - це Україна. І найголовніше, що жодне підприємство з тих, які перебувають у власності опозиційних політиків, ні на секунду не припинило роботу. Думаю, що таке нерозуміння ініціативи Кличка в Україні свідчить про те, що керівництво «УДАРу» недооцінює свого лідера. Йому, напевно, потрібно балотуватися на посаду канцлера Німеччини або на посаду Генсека ООН, а українські простори для нього тісні», - резюмував політик.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

319