Партія регіонів готова піти на дострокові парламентські вибори, якщо це буде єдиною альтернативою силовому методу виходу з політичної ситуації, що склалася. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, на прес-конференції заявив представник Президента у Верховній Раді, народний депутат Юрій Мірошниченко.

«Президент говорив про те, що у нас достатньо сил, щоб звільнити приміщення органів місцевого самоврядування, органів влади, навіть звільнити Майдан. Але він ніколи не піде на силовий варіант, тому що це наші громадяни, які так само прагнуть налагодити справи в країні», - заявив він.

На думку депутата, дострокові парламентські вибори - це демократичний інструмент за ситуації, коли деякі політичні суб'єкти не здатні дати відповіді викликам, що виникають у суспільстві. У цьому випадку, вважає він, одні йдуть, інші приходять на їхнє місце.

«Але це так званий план «Б», у випадку, якщо ми зайдемо в глухий кут, і будемо вибирати між силовим протистоянням та виборами», - підкреслив Мірошниченко.

Як раніше повідомляв ForUm, глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Верховна Рада може бути достроково розпущена у разі, якщо залишиться недієздатною.

Яніна Ткачук,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

218