Завдяки сприятливим погодним умовам, столичні дорожники продовжують виконувати роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на вулично-дорожній мережі Києва. Так, учора, 11 лютого, обсяги виконаних робіт становили понад 500 кв. м, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, у Голосіївському районі дорожники працювали на таких вулицях: Заболотного, Глушкова, Вільямса, Амурській, Жуковського, Потєхіна, а також на проспектах 40-річчя Жовтня і Науки.

У Дарницькому районі роботи проводилися на вулицях Драгоманова, Вербицького, Декабристів, Руденка.

У Деснянському районі - на вулицях Лисковській, Милославській, Градинській, Радунській і Будищанській.

В Оболонському районі ямковість ліквідували за адресами: вулиця Лугова, Вишгородська, Маршала Тимошенка, Садова та Московський проспект.


У Печерському районі дорожники працювали на вулицях Лаврській, Цитадельній, Старонаводницькій та Набережному шосе, а у Подільському районі - на проспекті Свободи.

У Святошинському районі такі роботи виконали на вулицях Жмеринській і Міській, а у Солом'янському ямковість ліквідували на вулицях Локомотивній, Народного Ополчення і Червонозоряному проспекті.

У Шевченківському районі дорожники працювали за адресами: вулиця Овруцька, Мельникова, Зоологічна, Герцена, Дегтярівська і Подільський узвіз.

«Крім того, працівники підприємства «Київавтошляхміст» виконали роботи з ліквідації ямковості на деяких шляхопроводах і мостах столиці. Зокрема, бригади працювали на шляхопроводах, розташованих у районі Великої кільцевої дороги, біля станції «Новобіличі» та біля станції метро «Нивки». Ямковість ліквідували також на естакаді біля станції метро «Шулявська», на Московському мосту, Південному мостовому переході, правобережній естакаді зі сторони мосту Патона», - йдеться у повідомленні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144