Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко та заступник міського голови - секретар Київради Галина Герега вручили воїнам-інтернаціоналістам повідомлення на отримання квартир. Житло отримали 22 учасники бойових дій на території інших держав, повідомляє прес-служба КМДА.

Вручення повідомлень, а також пам'ятних подарунків та відзнак Київської міської ради і Київської міської державної адміністрації відбулося у Малій залі Палацу «Україна» під час зустрічі керівництва столиці з воїнами-інтернаціоналістами та сім'ями воїнів, загиблих в Афганістані.

У заході взяли участь 240 представників громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів: Київської міської Спілки ветеранів Афганістану, Об'єднання воїнів-інтернаціоналістів-«кубинців» та Київського міського союзу постраждалих від мін.

Макеєнко зазначив, що за роки своєї миротворчої діяльності Україна увійшла до першої двадцятки найбільш активних держав-миротворців. У рамках співпраці з ООН українські миротворці були в Косово, Лівані, Кувейті, Сьєрра-Леоне, Іраку та інших країнах. І сьогодні українські військові виконують миротворчі місії у 8 країнах світу.

Голова КМДА також зазначив, що столична влада продовжує працювати в напрямі забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій.

«Жодні політичні події не можуть стати перешкодою повсякденній роботі, спрямованій на турботу про киян, які її потребують. Про це свідчить і сьогоднішня зустріч з воїнами-інтернаціоналістами, і виділення житла, і виплати матеріальної допомоги», - резюмував Макеєнко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

233