За всі безвідповідальні вчинки, зроблені на Майдані, платять громадяни України. Про це заявив народний депутат, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Олег Царьов в ефірі телеканалу БТБ.

«Сьогодні кредитний рейтинг країни впливає на все: на інвестиції в країну, на вартість кредитних ресурсів, на кредитні лінії, які отримує наша промисловість, що кредитується з-за кордону. І це все, безумовно, позначається на кількості робочих місць, на рівні заробітних плат, на надходженні валюти в країну, а значить - на курсі долара. Таким чином, за всі безвідповідальні вчинки, зроблені на Майдані, і за ті події, які там відбулися, зокрема напади на міліцію, захоплення адміністрацій, платить все населення України. Ми всі заплатили, ми віддали на це 10% своїх заробітних плат - фактично курс гривні зменшився на 10%, і це плата за Майдан», - пояснив політик.

На думку народного депутата, те, що відбувається на майданах, не йде на користь народу. «Сьогодні опозиційні політики хочуть отримати вигоду від тих процесів, які відбуваються, вони хочуть на протестній хвилі прийти до влади. І, на жаль, весь народ України, наша держава від цього тільки втрачають», - підкреслив парламентарій.

«Я дуже сподіваюся, що події на Майдані йдуть на спад, і що нічого екстремістського більше не станеться. Адже якщо так і буде, ми оберемо новий уряд і підемо тим курсом, який прописаний. А нас чекають десять мільярдів інвестицій з Китаю, і, зрештою, близько сорока мільярдів з Росії упродовж п'яти років. І це, звичайно ж, рухатиме нашу економіку вперед», - підсумував Царьов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234