Україна домовилася про виконання контракту щодо ремонту, продовження ресурсу та переобладнання військово-транспортних літаків Ан-32 для індійських ВПС. Про це заявив заступник Генерального директора ДК «Укроборонпром» Максим Глущенко.
 
За його словами, у штабі ВПС Індії відбулися переговори представників ДК «Укроборонпром», ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» з директором департаменту транспортної авіації, віце-маршалом ВПС Індії Мурті.
 
Сторони обговорили хід виконання контракту щодо ремонту, продовження ресурсу та переобладнання військово-транспортних літаків Ан-32 індійських ВПС на українських підприємствах та в Індії.
 
 
 
Віце-маршал Мурсі висловив задоволення якістю проведених українською стороною робіт. Свідченням високої якості ремонту в результаті переговорів стало підписання нового контракту між ВПС Індії та Спецтехноекспортом на відновлення і ремонт авіатехніки.

Глущенко зазначив, що обговорювалися питання подальшого поглиблення двосторонньої співпраці.

«Перспективним напрямком у розвитку співробітництва в сфері авіації є ремонт і продовження ресурсу вертолітної техніки ВПС Індії. Україна раніше успішно провела відновлення вертольотів в інтересах індійської сторони», - заявив Глущенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217