У Києві опалювальний сезон проходить стабільно. Про це заявив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко, передає кореспондент Forum'у.

«Опалювальний сезон ми проходимо стабільно. Всі аварійні ситуації, які виникають, усуваються впродовж доби» - сказав він.

При цьому Фоменко додав, що випадків, коли аварійні ситуації усувалися більше ніж за добу, не було. «Я думаю, так само і закінчиться опалювальний сезон», - зазначив гендиректор «Київенерго».

Разом з тим Фоменко наголосив, що у нинішньому опалювальному сезоні не було випадків недотримання температурного режиму. «Ми навіть у морози -20 тримали той режим, який заданий містом», - сказав він.

При цьому Фоменко наголосив, що низька температура в окремих квартирах може бути пов'язана з обслуговуванням внутрішньобудинкових мереж житлово-комунального господарства. «Потрібно шукати першопричину, проводити комплексне розслідування», - резюмував він.

Нагадаємо, директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький під час розширеної апаратної наради КМДА також повідомив, що опалювальний період у Києві проходить стабільно, без суттєвих проблем і збоїв.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206