У ході проведення комплексних заходів, спрямованих на протидію корупції, правоохоронними органами Чернівецької області у 2013 році було відкрито 95 кримінальних проваджень стосовно посадовців, які використовували своє службове становище для особистого збагачення. Із них 85 справ уже направлено до суду. Про це повідомляє Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Чернівецькій області.

Згідно з повідомленням, найбільший хабар в області у розмірі 32 тисяч гривень отримав голова правління одного з селищних товариств за передачу земельної ділянки й подальшого укладення договору купівлі-продажу.

Зазначається, що минулого року співробітники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС склали 19 адміністративних протоколів за скоєння правопорушень, передбачених нормами закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всі протоколи розглянуті в судах Чернівецької області. На винних осіб накладено штрафи від 170 до 850 гривень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204