Уперше в Україні ПриватБанк почав випуск авторських карток Visa з індивідуальним дизайном.

Як повідомили в банку, тепер можна замовити пластикову картку з власним дизайном прямо на сайті pb.ua/foto й отримати її у відділенні банку. «Обличчя» своєї картки можна вибрати з бібліотеки зображень або завантажити власне зображення - фото, графіку. Вартість випуску авторської картки становить 99 грн, обслуговування такої картки безкоштовне.

«Оригінально оформлена картка - це можливість нагадати собі про приємні моменти й усміхнутися, коли розраховуєшся карткою, - кааже Перший Заступник Голови Правління Приватбанку Олег Гороховський. - У мене є картка з першими кроками доньки, наприклад. А ще це чудовий подарунок друзям. Коли даруєш таку картку дітям віком від 10 років, вони дуже цим пишаються і хваляться однокласникам».

Замовити авторську може будь-який власник картки «Універсальна» або «Універсальна Gold» ПриватБанку. Якщо у клієнта немає картки «Універсальна», її можна відкрити в банку миттєво і безкоштовно. Для дизайну власної пластикової картки можна використовувати будь-які свої малюнки, зображення або фото, крім тих, які охороняються авторським правом. Також діють обмеження на випуск картки із зареєстрованими товарними знаками й зображеннями, публічне використання яких заборонено законодавством.

Отримати авторську картку можна в найближчому відділенні банку або поштою, активувати простим і зручним способом - через банкомат або у відділенні банку, звернувшись до співробітника. Замовити авторську картку ПриватБанку можна не тільки собі, але і в подарунок своїм друзям, родичам та знайомим.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188