На Хмельниччині правоохоронці перекрили міжнародний канал постачання важких наркотиків, повідомляє прес-служба МВС України.

Торгівлю наркотиками організував житель Кам'янець-Подільського району Хмельницької області. За оперативною інформацією, чоловік завозив в Україну амфетаміни із Польщі.

Начальник Кам'янець-Подільського райвідділу міліції Олександр Завадський розповів, що 27-річний чоловік кілька років тому вже мав судимість за збут наркотичних засобів. Відбувши покарання, він знову повернувся до злочинної діяльності.

Щоб задокументувати злочин наркоторговця, співробітники міліції закупили 3 грами амфетаміну вартістю 1000 гривень. Під час обшуку у підозрюваного вилучили ще 5 грамів психотропної речовини.

Наразі відносно чоловіка порушено кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154