Міліція встановила нові факти у справі про зникнення активіста автомайдану Дмитра Булатова. Про це під час прес-конференції заявив заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров, передає кореспондент Forum'у.
 
«Перед зникненням, 21 січня, громадянин Булатов купив у магазині комп'ютерної техніки дорогий ноутбук Apple - майже за 28 тисяч гривень. За покупку він розрахувався кредитною карткою, на яку приходили пожертвування в підтримку автомайдану. Через 2 дні, 24 січня, стався розрахунок за цієї ж карткою в магазині Apple AppStore за завантажену музику. Було знято 39 доларів США».
 
За словами Татарова, міліція продовжує встановлювати всі обставини цієї справи, в тому числі й те, хто насправді скористався цією карткою.

Представник МВС також зазначив, що Дмитро Булатов проходить відразу у двох справах: як потерпілий і як правопорушник. Але у другому випадку його дії підпадають під закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб у зв'язку з подіями, які мали місце під час проведення мирних зібрань», прийнятий Верховною Радою 29 січня 2013 року.

Нагадаємо, інформація про зникнення активіста Автомайдану Дмитра Булатова з'явилася 23 січня.

30 січня у міліцію звернувся народний депутат Петро Порошенко і повідомив, що Булатов доставлений в одну з приватних медичних клінік.

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

597