Учора, 6 лютого, слідчо-оперативною групою УМВС України в Полтавській області за участю працівників обласної прокуратури області затримано селищного голову одного з районних центрів, який отримав 1300 дол. США. Про це заявив старший прокурор відділу прокуратури області Ярослав Толмачов, повідомили Forum'у в прес-службі прокуратури.

«Гроші чиновник отримав від директора приватного товариства за підписання договору між ТОВ та селищною радою на право тимчасового користування місцями для розміщення зовнішньої реклами», - зазначив Толмачов.

За його словами, зараз посадовій особі місцевого самоврядування повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди посадовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України. До суду направлено клопотання слідчого про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

«Тривають першочергові слідчі дії, що здійснюються органами внутрішніх справ, хід розслідування перебуває під контролем прокуратури області», - додав Толмачов.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33