У січні 2014 року в столиці зареєстровано 40 незаконних заволодінь автотранспортом. Найпопулярнішими у викрадачів були автомобілі марки «ВАЗ» - 10 незаконних заволодінь. Про це повідомляє прес-служба столичного управління ДАІ.

«На другому місці - 6 автомобілів марки Toyota, трійку лідерів замикають автомобілі марки Mitsubishi - 4 автокрадіжки. Далі йдуть автомобілі BMW і Mazda - по 5 незаконних заволодінь», - підкреслюється в повідомленні.

Найчастіше викрадали транспортні засоби у середу, п'ятницю і суботу. Переважно ці злочини скоюються в нічний час доби - вночі викрали 34 машини. Найбільше незаконних заволодінь автотранспортом скоєно з вулиць Заболотного, Урлівської, Сиваської і Булаховського.

«Подбайте заздалегідь про свій транспорт: обладнайте його додатковими пристроями проти викрадення і по можливості залишайте автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах. Як показує практика, в столиці злочинці найчастіше пошкоджують і викрадають автомобілі у дворах будинків. Також не варто провокувати злодіїв – у жодному разі не залишайте в машині документи, гроші та інші цінні речі, а виходячи з авто, не забувайте його замикати і ставити на сигналізацію», - говорить начальник управління Державтоінспекції Анатолій Курінний.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

87