Українська влада докладе всіх зусиль, щоб не допустити ескалації конфлікту. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з Генеральним секретарем Організації Об'єднаних Націй Пан Гі Муном у Сочі.
 
«Останнім часом нам вдалося зробити важливі кроки у процесі мирного врегулювання політичної ситуації в Україні», - цитує слова Януковича прес-служба Глави держави.
 

Янукович подякував Пан Гі Муну за увагу, яку той приділяє Україні. Він зазначив, що наша держава уважно ставиться до ініціатив, висловлених ООН щодо врегулювання політичної ситуації в Україні.

«Я вдячний за Вашу збалансовану і зважену позицію і розділяю заклики про необхідність прояву сторонами стриманості, щоб уникнути подальшої напруженості і насильства та проведення конструктивного діалогу», - зазначив Президент.

Нагадаємо, міністр юстиції, член робочої групи з урегулювання політичної кризи Олена Лукаш заявила, що переговори з лідерами опозиційних парламентських фракцій будуть продовжені, оскільки деякі питання залишилися без відповідей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164