Якби хтось із влади хотів покарати лідера автомайдану Дмитра Булатова, його б просто не знайшли, а якби ним займалися російські спецслужби, він би був схожий на овоч і нічого не пам'ятав би. Так прокоментував викрадення Булатова народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов в ефірі «5 каналу».

«Більше ніж упевнений, що якби ним займалися російські спецслужби, то, по-перше, він би навряд чи пам'ятав, що його затримували, по-друге, він був би тихий, спокійний і схожий на овоч, тихенько б посміхався, відповідав би на всі запитання, які йому ставили. Там як мінімум працюють професіонали», - сказав Царьов.

При цьому регіонал радить шукати тих, кому це може бути вигідно.

«Якщо це не фальсифікація, то треба шукати, кому це вигідно. Владі вигідно випустити напередодні чергового віча такого ось Дмитра? Владі робити це точно невигідно. І навіть якщо в якомусь витонченому мозку була така думка його покарати, то він би просто пропав, як зникають десятки тисяч людей в Україні. Просто пропадають і їх ніколи не знаходять: є посадки, є поля. Подивіться статистику за рік, пропав би ще один, і не було б жодних проблем», - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, Шевченківський суд дав дозвіл на виїзд активіста Дмитра Булатова за кордон.

Як відомо, інформація про зникнення Булатова з'явилася 23 січня.

30 січня у міліцію звернувся народний депутат Петро Порошенко і повідомив, що Булатов доставлений в одну з приватних медичних клінік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

146