У четвер, 6 лютого, в смт Любар Житомирської області міліція припинила діяльність підпільного грального закладу, вилучивши звідти 20 ігрових автоматів і 3 тисячі гривень виручки.

Про це повідомила співробітник сектора по зв'язках з громадськістю УМВС України в Житомирській області Наталія Тимчук.

За її словами, ділки влаштували заклад серед магазинів, розташованих неподалік від центрального ринку Любара. До приміщення потрапляли тільки постійні клієнти, добре знайомі оператору, який ідентифікував їх за допомогою обладнаного відеоспостереження.

Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю провели низку оперативно-розшукових заходів, щоб розкрити незаконну діяльність закладу. Коли працівники міліції зайшли в зал, то виявили там адміністратора і п'ятьох гравців, повідомляє УНІАН.

«За наявною у нас інформацією, гральний зал працював періодично, щоб не привертати увагу до своєї діяльності. Під час його роботи відвідувачі могли приходити цілодобово», - повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Житомирській області Юрій Крошко.

За словами першого заступника начальника УМВС України в Житомирській області Василя Дячука, зусилля міліції в рамках відкритого кримінального провадження за фактом зайняття гральним бізнесом (ст.203-2 Кримінального кодексу України) спрямовані на встановлення організатора незаконного закладу і безпосереднього власника грального обладнання. За такий злочин передбачена конфіскація вилученого, а також значні суми штрафів.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72