Кримська міліція працює над розкриттям вбивства 50-річного жителя Алушти - директора однієї з приватних будівельних фірм.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю Управління МВС в АР Крим, чоловік помер унаслідок кульових поранень в область серця.


«Міліціонери відпрацьовують всі робочі версії події. Основна - вбивство, пов'язане з комерційною діяльністю потерпілого.
 

Повідомлення від лікаря «швидкої допомоги» про те, що біля одного з магазинів у с. Кипарисне знаходиться труп чоловіка з вогнепальними пораненнями, надійшло у четвер, 6 лютого, о 19:00.
 
Під час огляду місця події були вилучені слідові і речові докази, зокрема гільзи і патрони калібру 9 мм.
 

За попередніми даними, потерпілий разом зі своїм знайомим під'їхав на автомобілі до магазину. При виході з торгового закладу до потерпілого підбіг невідомий чоловік, одягнений у куртку з накинутим на голову капюшоном, і з відстані близько півтора метра неодноразово вистрілив у нього.
 
Смерть потерпілого настала внаслідок отриманих кульових поранень в область серця.
 

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками складу кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Наразі проводиться необхідний комплекс слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення всіх обставин події. Призначено проведення низки експертиз, у тому числі судово-медичної, трасологічної, балістичної.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154