Президент України Віктор Янукович підкреслив, що зробить все для того, щоб запобігти ескалації конфлікту в державі. Про це, як повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави, він заявив під час зустрічі з помічником державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд.

Під час зустрічі сторони обговорили шляхи врегулювання внутрішньополітичної ситуації в Україні на основі діалогу влади й опозиції.

Янукович зазначив, що всі питання мають вирішуватися виключно шляхом мирних переговорів і політичного діалогу. «Тільки за рахунок діалогу і компромісів можна вивести країну з політичної кризи», - сказав Президент.

За його словами, найближчим часом будуть вжиті заходи щодо прискорення звільнення затриманих під час масових акцій.

Президент також підкреслив, що він є прихильником якнайшвидшого проведення конституційної реформи з дотриманням усіх необхідних процедур з підготовки Основного Закону.

Крім того, Янукович висловив готовність до продовження діалогу з опозицією.

Нагадаємо, міністр юстиції, член робочої групи з врегулювання політичної кризи Олена Лукаш заявила, що переговори з лідерами опозиційних парламентських фракцій будуть продовжені, оскільки деякі питання залишилися без відповідей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

495