У всіх населених пунктах Криму повністю відновлено роботу систем життєзабезпечення. Про це повідомив заступник голови Ради міністрів Криму Азіз Абдуллаєв на засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5 лютого, повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку і ЖКГ АРК.

Так, станом на ранок 5 лютого нормалізовано енергопостачання у 215 населених пунктах, які залишилися без електроенергії внаслідок складних погодних умов. Електропостачання відновлено у 234 школах і 28 ФАПах. Також відновлено водопостачання у 38 населених пунктах.

Крім того, в регіонах автономії забезпечена стабільна робота котелень, систем водо-, тепло-, газопостачання. У нормальний режим функціонування входять соціальні об'єкти, в тому числі запускаються котельні у школах у Джанкойському, Ленінському, Первомайському, Сакському та Чорноморському районах.

«У зв'язку з цим у Криму скасовано надзвичайну ситуацію», - сказав Абдуллаєв.

Віце-прем'єр автономії подякував керівникам та співробітникам профільних міністерств, відомств і підприємств, а також регіонів Криму за злагодженість й оперативність у роботі з ліквідації НС.

Нагадаємо, 30 січня за дорученням голови Ради міністрів АРК Анатолія Могильова в Криму було оголошено надзвичайну ситуацію у зв'язку зі складними погодними умовами.

Унаслідок складних погодних умов у регіонах Криму сталося обмерзання дротів і падіння опор ЛЕП, без світла залишилися 215 населених пунктів Криму. Найбільше постраждали Сакський, Чорноморський, Роздольненський, Ленінський райони і Євпаторія.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161