Через наслідки негоди на деяких ділянках автодоріг України як і раніше ускладнено рух транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Зокрема, на сьогодні ще обмежено рух транспорту у Волинській області по дорозі Т-03-05 Нововолинськ - Березівка - Павлівка - Локачі, 24 - 42 км (на ділянці від смт Павлівка Іваничівського району до смт Локачі Локачинського району). Крім того, ускладнено рух на місцевих дорогах по території Іваничівського району.

Частково обмежено рух транспортних засобів на наступних ділянках доріг державного значення в Донецькій області: Т-05-23 /Н-20/ - Кременівка - Ялта, 0 - 62 км (Володарський та Первомайський райони від примикання автодороги Н-20 до смт Ялта); Т-05-08 Донецьк - Новоазовськ - Сєдове, 13 - 127 км (Старобешівський, Тельманівський і Новоазовський райони від кордону м. Донецька до смт Сєдове); Т-08-03 Запоріжжя - Маріуполь з 177 до 207 (Володарський та Первомайський райони від межі Запорізької області до смт Володарське).

У Миколаївській області закрито рух по дорозі - Т-1510 Р-06-Арбузинка-Єланець-Нова Одеса, 72 - 113 км по території Єланецького та Новоодеського районів.

Обмежено рух транспортних засобів у Чернівецькій області на автомобільній дорозі Т-2602 Чернівці-Заставна-/М-19/, 6-14 км (на ділянці м. Чернівці - с. Чорнівка, Заставнівського району). Крім того, відсутній проїзд до населених пунктів с. Бабин, с. Йосипівка та с. Степанівка Заставнівського району.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144