У переговорному процесі лідерів фракцій і керівництва парламенту намітився певний прогрес.

«Я не хочу оголошувати це, анонсувати, тому що не уповноважений, ще триває переговорний процес, але у нас намітився шлях, який би дозволив нам вийти з ситуації... ми почали рух вперед», - заявив представник Президента у Верховній Раді України, народний депутат Юрій Мірошниченко в ефірі «5 каналу» ввечері у вівторок, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За словами народного депутата, представники опозиції підходять до переговорів відповідально.

«І я хочу зазначити, що наші колеги з опозиції також відповідальні в цьому діалозі. Вони не шантажують, вони не залишають переговорний процес. Так само, як і члени більшості, вони намагаються знайти правовий спосіб вирішення цієї проблеми», - зазначив Мірошниченко.

Представник Президента у парламенті також зазначив, що відродження довіри народу до влади парламенту можна досягти лише чітким виконанням домовленостей».

Як повідомлялося, у вівторок тривали консультації лідерів фракцій і керівництва парламенту з питання повернення до Конституції 2004 року.

Раніше міністр юстиції, член робочої групи з урегулювання політичної кризи Олена Лукаш заявила, що переговори з лідерами опозиційних парламентських фракцій будуть продовжені, оскільки деякі питання залишилися без відповідей.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204