Студентів Національного медичного університету імені Богомольця тимчасово виселили з гуртожитку через аварійне припинення теплопостачання, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з повідомленням, аварія на теплотрасі, яка забезпечувала подачу тепла в деякі житлові будинки Солом'янського району Києва, зокрема, гуртожитку Національного медичного університету імені Богомольця, сталася ввечері 3 лютого.

«З метою забезпечення розселення студентів і створення всіх можливих умов проживання в гуртожитку, в якому було відсутнє теплопостачання, постійно перебували працівники ректорату, зокрема, декан другого медичного факультету, член-кореспондент НАМН України, професор Василь Нетяженко», - повідомили в МОЗ.

У фізико-хімічному навчальному корпусі були оперативно створені умови для підготовки до занять і нічлігу кількох десятків студентів.

Станом на ранок 4 лютого пошкодження теплотраси ліквідовано. Студенти повертаються в гуртожиток. В університеті триває навчальний процес.

«Ректорат і студентство університету просять засоби масової інформації не політизувати цю побутову ситуацію й не збурювати студентів, їхніх батьків і рідних безпідставними чутками і перебільшеннями», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286