Протягом 3-4 лютого пожежно-рятувальні підрозділи 8 разів виїжджали на гасіння автотранспортних засобів. Про це повідомляє ДСНС України.
 
Згідно з повідомленням, остаточні причини виникнення пожеж встановлюються. Жертв і постраждалих у 8 випадках немає.
 
Перше загоряння виникло у Солом'янському районі 3 лютого близько 17:00 під час руху авто BMW X5.
 
Наступний виїзд рятувальники здійснили 4 лютого о 02:15 на вул. Малиновського, 25. У дворі 9-поверхового житлового будинку в припаркованому автомобілі Opel Omega виникла пожежа. Вогнем пошкоджено капот, моторний відсік, фари, передні колеса, лакофарбове покриття автомобіля.
 
Через 15 хвилин після ліквідації цієї пожежі, оболонські рятувальники виїхали на наступний виклик. У дворі 9-поверхового житлового будинку на вул. Ярослава Івашкевича, 3 горів автомобіль Hyundai. Унаслідок пожежі в авто пошкоджено моторний відсік, скло та лакофарбове покриття.
 
О 3:28 дніпровські рятувальники отримали повідомлення про загоряння автомобіля Opel Omega у дворі 9-поверхового житлового будинку на Дніпровській набережній, 7А. Вогнем пошкоджено моторний відсік, колеса, лобове скло, панель приладів.
 
У Шевченківському районі о 3:31 рятувальники виїхали за адресою вул. Щербакова, 51В, де у дворі 5-поверхового житлового будинку горів Opel Vectra. Унаслідок пожежі згоріло та пошкоджено моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автомобіля.
 

У Голосіївському районі міста горіла машина приблизно о пів на п'яту ранку. У дворі 9-поверхового житлового будинку на вул. Голосіївська, 5 в припаркованому автомобілі Ford виникла пожежа. Полум'я знищило і пошкодило салон, панель приладів та лакофарбове покриття автомобіля. Попередня причина пожежі - занесення стороннього джерела займання.

Приблизно в цей же час солом’янські рятувальники виїхали на ліквідацію займання в автомобілі у дворі 5-поверхового житлового будинку. Вогонь знищив та пошкодив моторний відсік, фари, бампер, капот і крила легковика Peugeot 407.

Останній виїзд за цю добу рятувальники здійснили сьогодні вранці о 6:18. На узбіччі проїжджої частини дороги по шосе Харківське сталося коротке замикання електропроводів з послідуючим горінням у припаркованому автомобілі ВАЗ 2109. Вогонь встиг пошкодити моторний відсік та салон авто.

Як повідомлялося, у ніч на 30 січня в різних районах Києва підпалили 17 автомобілів.

1 лютого міліція затримала одного з паліїв автомобілів у Києві. Затриманий - громадянин Грузії - стверджує, що відповідне завдання йому дали в Будинку профспілок.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193