Опозиція намагається переманити на свій бік військовослужбовців внутрішніх військ, пропонуючи їм хабарі. Про це, як повідомляє прес-служба МВС, йдеться у зверненні командувача внутрішніми військами МВС України генерал-лейтенанта Станіслава Шуляка до особового складу.

«За наявними даними, готуються провокаційні пропозиції щодо казкових благ кожному, «хто перейде на бік так званих революціонерів» і вступить до лав незаконних озброєних формувань. Агітатори отримують завдання обіцяти премії в розмірі 10-20 річних окладів за зраду присязі», - зазначив Шуляк.

«Перш ніж почати розмову з ними, задумайтеся - де вони були раніше, чому жодного разу опозиційні депутати не розглядали у Верховній Раді питання про підвищення грошового утримання військовослужбовцям і блокували будь-які спроби розгляду таких законопроектів», - закликав військових командувач ВВ МВС.

Він також зазначив, що винахідливість опозиційних політиків у виборі методів впливу не має меж. «Не припиняються погрози на адресу керівного складу внутрішніх військ, в інтернет-виданнях публікуються особисті дані військовослужбовців, їхні домашні адреси і телефони. Закінчуються невдачею спроби екстремістів впливати на військовослужбовців через так званих «солдатських матерів», які на камери проливають гіркі сльози, одночасно благословляючи підлітків, які кидають у вас камінням та запальними сумішами», - сказав Шуляк.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

575