Завдяки прийнятому бюджету столиці в цьому році міська влада виконає всі соціальні гарантії. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на брифінгу заявила секретар Київради Галина Герега.

«Найголовніше, що в бюджеті передбачені всі гарантії, які міська влада, сподіваюся, виконає у цьому році перед соціально незахищеними верствами населення. Всі соціальні програми враховані. Також 500 млн грн передбачено на заробітні плати... Це велика сума і це закладено в бюджет», - повідомила вона.

Водночас Герега зазначила, що оскільки на капітальні вкладення в бюджеті-2014 передбачено лише 1 млрд грн, фінансуватимуться тільки основні інфраструктурні проекти.

Також вона сказала, що в бюджеті передбачено вилучення в розмірі 1,5 млрд грн, яких не було торік, однак Київрада планує працювати з урядом для того, щоб бюджет отримав додаткове фінансування.

«Рік буде фінансово напруженим, нелегким, але опускати руки ми не будемо, оскільки у нас є Володимир Макеєнко (глава КМДА. - Ред.), у якого великий досвід у формуванні та розподілі бюджету», - заявила вона.

Як раніше повідомляв ForUm, Київська рада під час сьогоднішнього засідання прийняла міський бюджет на 2014 рік.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

128