За минулу добу на спеціально відведені майданчики працівники підприємств КК «Київавтодор» вивезли 1717 тонн снігу, а з початку сезону ця цифра складає більше 33 тисяч тонн, повідомляє прес-служба КМДА.

Крім того, дорожники приступили до розчищення від снігу зливоприймальних решіток і колодязів у низинних місцях, на спусках і підйомах, що в період потепління забезпечить належну їх роботу з прийому талих вод.

Також з метою створення належних умов для руху пішоходів тривають роботи з ліквідації бурульок та снігових валів на підходах до підземних і надземних пішохідних переходів, сходових маршах. Повторно комунальники обробляють реагентами обмерзлі покриття проїжджих частин на окремих ділянках, зупинки громадського транспорту та інші балансові території. Всього за минулу добу дорожники використали понад 30 тонн солі та 122 тонн піщано-соляної суміші.

Для виконання зазначених робіт у першій зміну було задіяно 235 одиниць техніки, призначеної для зимового утримання вулиць і близько 229 одиниць техніки - у другій. На дорогах столиці працювали 527 працівників підприємств корпорації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

138