Глава парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає недоцільним внесення змін до Закону «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб у зв'язку з подіями, які мали місце під час проведення мирних зібрань» №737-VII.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, він сказав на брифінгу журналістам, коментуючи той факт, що у Верховній Раді зареєстровано два законопроекти про внесення змін у цей закон.

Єфремов вважає, що якщо з документа будуть вилучені пункти, умови, за яких закон про амністію діє, то це «порожнє рішення, яке дасть у подальшому можливість розгортати конфлікт».

Крім того, регіонал у черговий раз підкреслив, що прийнятий на позачерговій сесії закон напрацьований спільно, а звільнити адмінбудівлі необхідно для забезпечення життєдіяльності регіонів і країни.

«Ми проголосували узгоджений документ... А нам кажуть: «Давайте ми скасуємо цей документ і будемо голосувати за інший». Я буду радитися у фракції, але моя точка зору - так не чинять порядні люди», - сказав він.

Як повідомляв ForUm, 29 січня Верховна Рада прийняла закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання осіб у зв'язку з подіями, які мали місце під час проведення мирних зібрань».

31 січня Президент України Віктор Янукович підписав закон про амністію. 1 лютого документ був опублікований.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272