Співробітники міліції затримали у центрі Києва двох громадян Росії, які, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, намагалися розбити вхід у приміщення банкомату.

Про це Forum'у повідомили у відділі по зв'язказх з громадськістю столичного управління МВС.

«1 лютого близько 2:00 у міліцію надійшло повідомлення про хуліганські дії на вулиці Басейній. Правоохоронці, виїхавши на місце, встановили, що двоє хлопців не можуть впоратися з автоматичними дверима в приміщенні, де розташовано банкомат. Один з них все-таки потрапив усередину, але не міг зрозуміти, як вибратися звідти», - йдеться в повідомленні.

Міліцію викликав свідок події, повідомивши, що п'яні молоді люди намагаються зламати вхід до банкомату.

Приятелів доставили до міліції, де з'ясувалося, що вони громадяни Російської Федерації 1984-го та 1986-го року народження. Один з них представився журналістом, але документів, котрі це підтверджували б, не надав.

«Від будь-яких пояснень і медичного огляду молодики, від яких було чути алкоголем, відмовилися і після встановлення особи були відпущені», зазначили в главку.

Вранці того ж дня в Печерське райуправління надійшло повідомлення з лікарні, куди звернулися ті ж хлопці за допомогою.

27-річний потерпілий розповів, що отримав тілесні ушкодження від невідомих на вул. Басейній. Але надати ніякої додаткової інформації і прикмет нападників він не зміг, як і не зміг пригадати, що робив у приміщенні банку кілька годин тому. Крім цього, у своєму поясненні чоловік сказав, що не пам'ятає, щоб його затримували працівники міліції.

29-річний громадянин РФ від будь-яких пояснень знову відмовився і з офіційною заявою в міліцію не звертався.

Слідчий відділ Печерського райуправління відомості за фактом хуліганських дій на вул. Басейній, 5 вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

134