Голова фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов вважає, що представники трьох опозиційних фракцій хочуть зірвати роботу Верховної Ради на цьому тижні. Про це він повідомив у ході погоджувальної ради, передає кореспондент Forum'у.

«Наші колеги в черговий раз хочуть зірвати роботу (ВР - Ред.) Не треба бути злим і говорити «давайте три тижні працювати». Так ми три дні домовитися не могли», - сказав він.

Крім того, Єфремов вважає, що вимоги опозиції не відповідають вимогам народу. «Цинізм полягає в тому, що від імені українського народу говорять за допомогою декларації опозиції... Всі повинні розуміти, що влада, яка змінюється таким способом, таким же способом буде змінюватися і надалі», - заявив він.

Єфремов також додав, що фракція ПР готова працювати над вирішенням питань, що піднімаються на Майдані. «Наша фракція готова працювати стосовно тих дійсно гострих питань, які назріли в суспільстві і ставляться на Майдані. Вони пов'язані з корупцією в нашій державі, пов'язані з веденням бізнесу. Чомусь ніхто з представників опозиції сьогодні ці питання не піднімає. Напевно, не цікаво... Все полягає в боротьбі за владу», - зазначив він.

Нагадаємо, 4 лютого починається четверта сесія Ради VII скликання.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

111