Міністерство енергетики та вугільної промисловості сподівається у середині березня 2014 року підписати операційну угоду і затвердити інвестиційну програму з компанією Chevron. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час брифінгу повідомив в.о. міністра енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький.

«Найближчим часом з компанією Chevron операційна угода буде підписана і затверджена інвестиційна програма. За перший квартал 2014 року спільно з нашими партнерами ми всю цю роботу виконаємо», - сказав він.

При цьому він уточнив, що все буде зроблено до середини березня 2014 року.

Разом з тим, за словами Ставицького, дану угоду вже відпрацьовано. «Компанія Chevron зацікавлена в роботі з нами, ми постійно перебуваємо в контакті. Представники компанії зараз знаходяться в Україні. Ніхто нікуди не поїхав у зв'язку з подіями, що відбуваються. Більш того, всі підтвердили виконання всіх узятих на себе зобов'язань», - акцентував він.

Як раніше повідомляв ForUm, Україна одписала угоду про розподіл продукції (УРП) з американською нафтогазовою компанією Chevron, яка, за словами українських чиновників, має намір вкласти близько 10 млрд доларів у видобуток вуглеводнів у західних регіонах країни.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

175