Білоруський інвестор ТОВ «Белбудінвест» планує реалізувати інвестиційний проект з будівництва цілорічного рекреаційно-оздоровчого комплексу в Чорноморському районі АР Крим.

Про це повідомив голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на засіданні Ради інвесторів щодо реалізації інвестпроектів у санаторно-курортній сфері.

«Ми домовлялися раз на місяць зустрічатися й обговорювати проблемні питання, які виникають у бізнесу. Ми всі розуміємо, що завдання влади - надавати максимальне сприяння інвесторам. Інвестиції - це вкладення капіталу, створення робочих місць для кримчан, надходження грошей у бюджет», - заявив глава Ради міністрів.

Водночас, як повідомив керівник ТОВ «Белбудінвест» Козак, у реалізацію проекту буде інвестовано близько 9 млн дол. США, при цьому 2,5 млн грн. планується вкласти вже в цьому році. У комплексі створять 70 робочих місць. Термін реалізації проекту складе 2-2,5 роки.

Зокрема, комплекс розрахований на 200 місць. Тут планується створити сучасну оздоровчу базу, відповідну інфраструктуру за принципом «місто в місті», яка включить сучасні басейни, спортивну базу, мережу ресторанів і кафе, конференц-зали. «Ми плануємо вийти на середньорічне завантаження на рівні 58%» , - заявив Козак.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

131