Міжнародний Олімпійський Комітет затвердив склад молодих послів на ІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри (ЮОІ), які з 16 по 28 серпня пройдуть у китайському місті Нанкін. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету.

«За рекомендацією Національного олімпійського комітету, підтриманої МОК, Україну на цьому престижному спортивному форумі представлятиме Олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик», - йдеться у повідомленні.

«Молоді посли» - один з проектів, який реалізується Міжнародним Олімпійським Комітетом у рамках культурно-освітньої програми Юнацьких Олімпійських ігор.

Під час ЮОІ посли будуть супроводжувати свої Олімпійські команди, і знайомити спортсменів з заходами культурно - освітньої програми, яка, поряд зі спортивними змаганнями, є невід'ємною частиною Ігор.

Вже в кінці березня молоді посли зберуться в Нанкіні, де протягом 4 днів, під час семінару, отримають всю необхідну інформацію про свою роль і обов'язки на ЮОІ.

Нагадаємо, що послом на I Юнацькі Олімпійські ігри у 2010 році в Сінгапурі була Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

615