Один з лідерів автомайдану Дмитро Булатов знайшовся в селі Вишеньки Бориспільського району. Про це в коментарі кореспондентові Forum'у повідомили в прес-службі ГУ МВС України в м. Києві.


«Зараз ми з'ясовуємо всі обставини. Поки міліції не вдалося з ним поспілкуватися у зв'язку зі станом його здоров'я», - сказали у прес-службі.
 

За даними відомства, попередньо встановлено, що Булатов звернувся за допомогою до одного з жителів села Вишеньки, який повідомив про це його друзям.

«Туди приїхали журналісти, спілкувалися з ним замість того, щоб викликати відразу на місце події слідчо-оперативну групу міліції та швидку медичну допомогу», - нарікають у відомстві.


Також у прес-службі столичної міліції повідомили, що зараз створено слідчо-оперативну групу з числа досвідчених працівників як слідчих, так і оперативних підрозділів МВС для з'ясування всіх обставин події.

«Розслідування перебуває під контролем МВС», - підкреслили в прес-службі відомства.

Нагадаємо, інформація про зникнення активіста автомайдану Дмитра Булатова у ЗМІ і соціальних мережах з'явилася 23 січня.

У рамках заходів з пошуку активіста міліція відкрила провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).


Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

461