У Миколаївській області у зв'язку з погіршенням погодних умов, утворенням значних снігових заметів повністю обмежено рух транспорту на автодорозі Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв» від Миколаєва, міст Баштанка, Новий Буг та смт Казанка, повідомляє прес-служба ДАІ в області.

Крім того, обмежено рух на автошляхах: Н-14 «Олександрівка-Кіровоград - Миколаїв» (у межах населених пунктів с. Восіятське до автодороги М-14 «Одеса - Мелітополь-Новоазовськ»); Т-1510 «Р-06-Арбузинка-Єланець-Нова Одеса» (в межах населених пунктів від м. Нова Одеса до смт Єланець).

Також рух частково обмежено й ускладнено: на автодорозі Р-06 «Ульянівка - Миколаїв» (від Миколаєва до Нової Одеси, Вознесенська, Південноукраїнська, смт Олександрівка і в с. Благодатне Арбузинського району).

У ДАІ зазначили, що зараз робиться все можливе, щоб забезпечити безпеку руху всіх учасників дорожнього руху: на дорогах працюють наряди ДПС ДАІ і задіяна спеціальна техніка.

Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням до 31 січня 2014 р. утриматися від поїздок без потреби, не залишати транспортні засоби на проїжджій частині. «Такими діями Ви заважаєте безперешкодному проїзду снігоприбиральної техніки, оперативному очищенню від снігу магістральних вулиць і автодоріг області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

126