На ХХІІ зимових Олімпійських іграх виступлять 43 українських спортсменів. Про це повідомляє прес-служба Національного комітету України.

У Сочі прибули перші представники Олімпійської делегації України - шеф місії НОК Ніна Уманець та представник міжнародного відділу НОК Алла Тарасюк.

«Учора ми успішно пройшли акредитацію - нам підтвердили участь 43 спортсменів. За оновленою інформацією Міжнародної федерації лижного спорту нам було розширено квоту в лижних гонках на 1 спортсменку, тому ми довикликали Катерину Сердюк. Наразі приймаємо житло в трьох Олімпійських селищах, де житиме наша команда. Перша група спортсменів прибуде в Сочі вже 2 лютого. Це будуть біатлоністи, фігуристи, саночники і представники шорт-треку», - розповіла Уманець.

У найближчих планах українського олімпійського штабу - вирішення практичних питань Оргкомітетом Ігор - зокрема, прийом транспорту, який забезпечить українську команду, і координація роботи волонтерів, які будуть закріплені організаторами за збірною України.

Олімпійські Ігри-2014 у Сочі пройдуть з 7 по 23 лютого.

Як повідомляв ForUm, медалі зимових Олімпійських ігор 2014 року пройшли перевірку на відповідність якості і стандартам перед відправкою в Сочі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193