Столичні комунальні служби звернулися до учасників акцій протесту з проханням розблокувати роботу Київської міської ради і Київської міської державної адміністрації, щоб уникнути транспортного колапсу і техногенної катастрофи. Про це повідомили у прес-службі адміністрації.

«Під час погіршення погодних умов усі міські служби повинні працювати злагоджено і чітко, як єдиний механізм. Стабільне функціонування міського господарства вимагає чіткої координації та оперативних управлінських рішень. А блокування роботи Київради і КМДА ускладнює комунікацію та взаємодію між структурними підрозділами, що може призвести до транспортного колапсу або навіть техногенної катастрофи», - йдеться у зверненні.

«Учасники акцій протесту, які захопили будівлю столичної влади, повинні зрозуміти, що, висловлюючи свою громадянську позицію, варто пам'ятати також і про громадянський обов'язок, обов'язки піклуватися про місто, де всі ми живемо і працюємо, про людей, які живуть поруч», - зазначили автори звернення.

Зокрема, відкрите звернення підписали представники комунальних підприємств «Київпастранс», «Київський метрополітен», «Київтранспарксервіс», «Київдорсервіс», «Київкомунсервіс», «Київжитлоспецекслуатація», «Київська служба порятунку», а також КК «Київавтодор».

Як раніше повідомляв ForUm, голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко виступає за звільнення захоплених адміністративних будівель виключно шляхом переговорів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

349